.

גלילות פילה לברק במילוי בטטה

על סלט עלים ופלפלים קלויים

חומרים (לכ-4 סועדים):
4 יח' פילה לברק נקי מעצמות
2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 ענפי רוזמרין
3 פלפלים קלויים קלופים
חופן עלי פטרוזיליה
חצי לימון
2 ענפי טימין
ההכנה:
את קוביות הבטטה מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ורוזמרין. מניחים
במחבת ומטגנים מעט על הלהבה. לאחר מכן אופים בתנור עד כדי ריכוך.
את פילה הלברק מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, מגלגלים כך שהעור
יהיה כלפי חוץ ובעזרת קיסם או שיפוד מחברים את הקצוות. ממלאים
את החלל שנוצר בקוביות הבטטה, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה
משומן וצולים בתנור בחום של 200 מעלות כ-12 דקות.
את הפלפלים ניתן לקלות על אש חשופה או בתנור. חותכים לרצועות את
הפלפלים ומניחים בקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים בשמן
זית, מיץ לימון, מלח וכמה עלים של תימין.
בצלחת הגשה מניחים את סלט הפלפלים ומעל את הדג.


חזור למתכוני דגים »