.

שניצל וינאי עם פירה וביצת עין

חומרים:
5 נתחי שייטל בעובי הרצוי ובמשקל של 200 גרם ליח'
פירורי פנקו
פטרוזיליה קצוצה
שקדים לבנים קצוצים גס
3 ביצים טרופות
כף חרדל דיז'ון
פלפל ומלח
חומרים לרוטב איוליֿ:
ביצה
כף חומץ
קורט מלח
חצי כוס שמן
כף וחצי חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:
שניצל:
מייבשים את הנתחים ומתבלים במלח ופלפל. טובלים אותם היטב בביצה
ופירורי פנקו. מחממים שמן במחבת, מטגנים את השניצל משני צדדיו,
מוציאים ומניחים על נייר לספיגת השמן.
רוטב איולי:
שמים בקערה את הביצה, החומץ והחרדל, מתבלים במלח וטורפים בעזרת
מטרפה. מוסיפים תוך כדי את השמן בהזלפה איטית וכך נוצר לנו האיולי.
חשוב לטרוף היטב לפני הוספת השמן ולטרוף היטב תוך כדי הוספת השמן
בהזלפה איטית מאוד.
נגיש את השניצל בצלחת ולידו את האיולי. מומלץ ללוות בביצת עין או ביצה
עלומה ופירה איכותי.


חזור למתכוני בשר »