.

שיפודי חלקי פנים במרינדה על הגריל

חומרים:
300 גר' כבד בקר
300 גר' שקדי עגל
300 גר' לב עגל
10 שיפודי ברזל או עץ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כפית כמון
3 שיני שום כתוש
רבע כוס שמן זית
200 גר' עגבניות שרי
אופן ההכנה:
חותכים את הבשר לקוביות ומניחים בקערת ערבוב. מוסיפים את כל
התבלינים ואת שמן הזית, מערבבים היטב ומשרים במרינדה כשעתיים.
כשמשפדים בשיפודי עץ מומלץ להשרות אותם במים כחצי שעה לפני
שמשפדים, על מנת שלא ישרפו על הגריל.
לוקחים שיפוד ונועצים את הבשר לסירוגין שקדי עגל, לב וכבד וביניהם ניתן
לשפד עגבניות שרי או להגיש עגבניות צלויות.


חזור למתכוני בשר »