.

רצועות בקר מוקפצות

עם ירקות ונודלס ברוטב אסייאתי

חומרים:
500 גר' אטריות ביצים
300 גר' רצועות סינטה או פילה או אנטריקוט
חופן נבטים
רצועות פלפל אדום
7 פטריות פרוסות
גזר חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
חופן עלי כרוב קצוצים
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד או כתוש או קצוץ
2 כפות בצל ירוק
לרוטב:
4 כפות סויה
4 כפות צ'ילי מתוק
כף שמן שומשום
אופן ההכנה:
מבשלים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן, מצננים ומשמנים אותן.
מחממים שמן במחבת חמה מאוד (מומלץ להשתמש בוואק) ומוסיפים
את הבשר. צורבים כדקה ומוסיפים את הגזר, הפלפלים והכרוב.
על להבה גבוהה מאוד מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים פטריות וג'ינג'ר
ומקפיצים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות פנימה
מקפיצים מעט ומוסיפים את הרוטב. מקפיצים היטב עד להתמזגות
טעמים ומוסיפים את הבצל הירוק.
מומלץ להגיש בליווי בוטנים קצוצים.


חזור למתכוני בשר »