.

רוסטביף בתיבול רוזמרין וענפי טימין

חומרים:
2 ק"ג סינטה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3 ענפי רוזמרין קצוץ
4 ענפי טימין קצוץ
חצי כף זרעי חרדל
10 שיני שום
אופן ההכנה:
משתמשים בסינטה נקיה משומן. ניתן להשאיר חלק מהשומן לשמירה על
עסיסיות. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל את זרעי החרדל ואת עשבי
התבלין. מעסים ביד את הבשר עם שמן זית ומניחים על מגש מרופד בנייר
אפייה. חורצים בעזרת סכין חריצים בסינטה ומכניסים לתוכם את שיני השום.
מחממים תנור לחום המקסימלי  (250-230 מעלות) ומכניסים את הסינטה
ל-10 דקות. מכבים את התנור ומשאירים אותו סגור לעוד 20 דקות.
מניחים את הסינטה לצינון במשך כ-20 דקות, פורסים ומגישים.
מומלץ להגיש בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי וחרדל דיז'ון.


חזור למתכוני בשר »