.

קרפצ'יו שייטל

מעוטר ברצועות פלפל קלוי וקישוא

חומרים:
200 גר' שייטל פרוס לנתחים דקים
5 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חומץ בלסמי
קישוא פרוס דק מאוד
פלפל קלוי קלוף חתוך לרצועות
בצל ירוק
אופן ההכנה:
במידה והנתחים לא מספיק דקים ניתן להניח אותם על ניילון נצמד ומעל
עוד ניילון ולדפוק עם פטיש שניצל עד שהנתחים יהיו מספיק דקים.
מניחים את הנתחים על צלחת הגשה, מתבלים במלח גס ופלפל
שחור גרוס, בוזקים מעט שמן זית על הבשר וקצת חומץ בלסמי.
בקערת ערבוב מניחים את הפלפל, הקישוא והבצל הירוק.
מתבלים בשמן זית ומלח גס ומפזרים מעל הקרפצ'ו שייטל.


חזור למתכוני בשר »