.

צלעות טלה

על תבשיל עגבניות, פלפלים ולימון כבוש

חומרים:
4 יח' צלעות טלה
2 שיני שום כתושות
2 עגבניות חתוכות לקוביות גסות
פלפל אדום קלוי וקלוף חתוך לרצועות
3 פרוסות לימון כבוש
חופן עלי כוסברה
פלפל חריף פרוס
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום פרוסות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
טימין
אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את העגבניות, השום הפלפל החריף
והפלפל האדום. מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הלימון הכבוש וממשיכים
לבשל. הירקות יגירו נוזלים ואז נתבל במלח ופלפל.
מרינדה לצלעות טלה:
כותשים היטב את השום, מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומעלעלים פנימה
3 גבעולי טימין.
מחממים מחבת כבדה או מחבת פסים עם שמן זית, צולים את הצלעות כ-2
דקות מכול צד ומוציאים מהמחבת.
מוסיפים לתבשיל העגבניות כוסברה טרייה. יוצקים אותו לצלחת עמוקה
ומעליו מניחים את הצלעות.


חזור למתכוני בשר »