.

פסטה וקציצות ברוטב עגבניות טריות

חומרים לקציצות:
700 גרם בשר טחון
2 פרוסות לחם רטובות (בלי הקשה)
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף אורגנו יבש
כפית שום כתוש
בצל מגורד
פלפל ומלח
2 כפות מים

חומרים לרוטב:
10 עגבניות
4 שיני שום פרוס
פלפל חריף
פפריקה
פלפל ומלח
רבע כוס שמן זית
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
מערבבים את כול המרכיבים יחד ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה. מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים
את העגבניות והפלפל ומבשלים כ 10- דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס
מים. מניחים פנימה את הקציצות, מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
את חבילת הפסטה מבשלים לפי הוראות היצרן. מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים.


חזור למתכוני בשר »