.

סטייק אנטריקוט בליווי שעועית ירוקה

חומרים :
4 נתחים במשקל 300-250 גר'
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט שמן
מחבת נירוסטה או טפלון
חצי ק"ג שעועית ירוקה טריה חלוטה במים (מבשלים במים
רותחים כ-3 דקות ומעבירים למי קרח)
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת עד שעולה מעט עשן. כשהסטייקים בטמפרטורת החדר
צולים במחבת כ-3 דקות מכול צד (מנמיכים במידה שהלהבה גדולה מדי).
כעבור 2-3 דקות הופכים וכעבור 2-3 דקות נוספות מוציאים מהמחבת.
באותה המחבת מחממים מעט שמן זית ומקפיצים את השעועית הירוקה כ-2-=
דקות בתוספת מלח ופלפל.
בצלחת הגשה מניחים ערמה של שעועית ירוקה ומעל מניחים את הסטייק.
ניתן לשלב רוטב צ'ימיצ'ורי או יין אדום.


חזור למתכוני בשר »