.

כתף טלה בזיגוג סילאן ועשבי תיבול

חומרים:
1 יח' כתף טלה במשקל 2 ק"ג
מלח גס
פלפל שחור גרוס
טימין
10 שיני שום
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
מתבלים את הכתף במלח גס ופלפל
שחור, יוצרים חריצים בעזרת סכין
ומכניסים פנימה את שיני השום.
מפזרים את הטימין מעל ובתוך הכתף
ומורחים אותה בסילאן.
מניחים בתבנית אפיה ומכסים ברדיד
אלומיניום. מחממים תנור ל-170 מעלות
ואופים במשך שעה ו-20 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים
עוד 45 דקות עד שהבשר משחים.


חזור למתכוני בשר »