.

גלילות סינטה

במילוי כבדי עוף, שקדים ועלים ירוקים

חומרים:
10 נתחי סינטה דקים במשקל 80-100 גר' ליח'
10 כבדי עוף
חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
חופן שקדים קלויים
3 כפות טחינה לבנה
פלפל ומלח
חצי כוס מים
לימון
אופן ההכנה:
מכשירים את הכבדים כהלכה וצולים מעט.
קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים את השקדים עם מלח, פלפל וחצי לימון.
מניחים את נתחי הסינטה על משטח עבודה. בקצה הנתח מניחים כבד, מעט
עשבי תיבול ושקדים. מגלגלים ונועצים קיסם כך שלא יפתח בעת הצלייה.
פעולה זו חוזרת בכל הנתחים.
מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את גלילות הסינטה מכול הצדדים
ומניחים על צלחת מרופדת בעלים ירוקים.
מערבבים את הטחינה עם מים וחצי לימון ומשפרים טעם עם מעט מלח.
מגישים את הטחינה לצד גלילות הסינטה.
ניתן להמיר את כבדי העוף בכבד אווז.


חזור למתכוני בשר »