.

אסאדו בקר על העצם בצליה ארוכה

חומרים:
2 ק"ג נתחי אסאדו על העצם פרוסים לרוחבם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
זרעי חרדל
5 גבעולי רוזמרין
2 כפות חרדל
3 תפוחי אדמה פרוסים דק עם הקליפה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
מניחים בתבנית את האסאדו ומתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, זרעי
חרדל ורוזמרין. מורחים חרדל ומעסים את הבשר היטב. מוסיפים את הדבש,
מעסים שוב, מכסים ברדיד אלומיניום וצולים בתנור שחומם מראש ל-160
מעלות למשך 4 שעות.
את תפוחי האדמה משרים במי קרח, מסננים, מיבשים ומטגנים בשמן עמוק
עד הזהבה. לאחר מכן מוציאים לנייר סופג.
לאחר 4 שעות מוציאים את האסאדו ומגישים לצד תפוחי האדמה.
מומלץ להגיש בליווי רוטב ברביקיו.


חזור למתכוני בשר »