.

סלט חזה מולארד לט"ו בשבט

סלט חזה מולארד עם משמישים מיובשים בעלי אנדיב

מצרכים ל-2 מנות:

1 חזה מולארד

4 משמישים מיובשים חתוכים לקוביות

30 ג' קשיו גרוס

2 גבעולים של בצל ירוק חתוכים באלכסון

2 כפות בצל סגול חתוך לקוביות

1 כף צ'ילי מתוק

½ כפית שמן שומשום

1 כפית סויה

12 עלי אנדיב מופרדים

 80 ג' רוקט צעיר

2 כפות מיץ לימון טרי

מלח

פלפל

4 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

על מחבת מניחים חזה מולארד כאשר העור כלפיי המחבת , מדליקים את הלהבה ומתחילים בטיגון איטי למשך 5 עד 7 דקות.

הופכים וממשיכים בטיגון עד שהנתח הופך זהוב ויפה.

כשמגיעים למידת עשייה מדיום מסירים מהלהבה ונותנים לנתח לנוח בטמפרטורת חדר למשך 30 דקות .

חותכים את החזה מולארד לקוביות קטנות ומוסיפים את המשמיש, קשיו קלוי, בצל ירוק, בצל סגול, מתבלים במלח, פלפל, לימון, צ'ילי, שמן שומשום ושמן זית.

מערבבים, טועמים ומשלימים טעם אם חסר .

מסדרים 6 עלי אנדיב בצלחת וממלאים את הסלט בעליי האנדיב.

את הרוקט מכניסים לאותה קערה של הסלט ומערבבים בשארית המרינדה מהקערה ומניחים במרכז צלחת הגשה של הסלט.

 

 בתיאבון :)

 


חזור למנות ראשונות »