.

אנטי פסטי סלק ובלסמי

חומרים : 

5 י"ח סלק חתוך לסירות 
1 כוס שמן זית 
5 שיני שום פרוס 
חצי כוס חומץ בלסמי 
מלח גס 
פלפל שחור גרוס 
4 גבעולי טימין 

אופן הכנה 

את הסלק מבשלים במים עד לריכוך .
מתבלים בחומץ בלסמי שום שמן זית מלח גס ופלפל שחור .
מסדרים בכלי חסין חום מערבבים היטב ומפזרים מעל את הטימין .
מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך 10-15 דקות עד לקבלת צלייה מסביב לסלק .
מגישים חם או קר לצד לחם איטלקי כגון פוקצ'ה ,ג'בטה וכו' .


חזור למנות ראשונות »